Categorii

0727.379.699
0354.880.888

De luni pana vineri,
intre orele 09:00 - 17:00

 

 

Termeni si conditii

Generalitati

      Folosirea (vizitarea sau comanda produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.

      Societatea COMPUTERS4YOU S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acesteia.

Definitii

      Acest site este intretinut si administrat de COMPUTERS4YOU S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare "Societate".
      Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.computers4you.ro este denumit "Client".
      Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.computers4you.ro) va fi denumita generic "site-ul computers4you.ro". 
      Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul computers4you.ro vor fi denumite in continuare "continut".
 
Drepturi de autor
      Intregul continut al site-ului computers4you.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
      Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului computers4you.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.
      Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.
 
Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise
      Va rugam sa cititi informatiile despre protectia datelor personale pe pagina de mai jos:

Informatii despre protectia datelor personale
 
Declinarea responsabilitatii
      Preturile, disponibilitatea si descrierea produselor afisate pe site sunt informative iar fara confirmarea suplimentara informatiilor in mod scris din partea companiei, COMPUTERS4YOU nu isi asuma responsabilitatea legala pentru eventualele greseli de editare, afisare si/sau listare. COMPUTERS4YOU S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne fara notificare prealabila. COMPUTERS4YOU S.R.L. isi rezerva dreptul de asi alege clientela cu respectarea Art.56 din Ordonanta 99/2000 cu modificari ulterioare, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.
 
Frauda
      ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.COMPUTERS4YOU.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.COMPUTERS4YOU.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.
 
Litigii
      Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Toate preturile contin TVA ANPC Creare magazin online
Please Share